TsushoTURVA

Vaihtoautollesi turvaa tuo TsushoTURVA- voit valita kahdesta eri sopimusajasta itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Hinnasto:
TsushoTURVA 12kk/20tkm 590 €
TsushoTURVA 24kk/40tkm 890 €

TsushoTURVA on hankittavissa laajimmalla kattavuudella vaihtoautoon, joka on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja ajettu alle 150 tkm, jolloin sopimus kattaa alla listatut kohdat 1-10.
TsushoTURVA on mahdollista ottaa myöskin alle 9-vuotiaaseen ja alle 180 tkm ajettuun vaihtoautoon, jolloin sopimuksen kattavuus käsittää kohdat 1-4.

TsushoTURVA tuotteen sisältö:

1. Seuraavat moottorin ja moottorielektroniikan osat:
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu-ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori (ei tiivisteet) .

2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde ( ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).

3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat:
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, ABS-hydrauliaggregaatti, ABS-anturi ja ABS-järjestelmän elektroninen ohjainlaite ( ei ABS-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru) .

4.Seuraavat voimansiirron osat:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu-ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet ( ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit ( ei tasapainotus) . Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä( ei kuluma, tiivisteet, putket).

5. Seuraavat ahtimien osat:
Turboahdin. kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin ( ei putket).

6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat:
Polttoaineen siirtopumppu, siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit ( ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat :
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto ( poissulkien katalysaattori ja hiukkassuodatin).

8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat:
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu ( ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin ( ei putket, tiivisteet tai letkut) .

9. Seuraavat turvalaitteiden osat:
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimen lukulaite. ( Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat:
Lasinnostimen vivusto, - katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain,- vastaanotin, -moottorit, -lukot, -ja vivusto. Kattoluukun moottori ( ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka- ja poljintunnistimet. Vilkkujen,- ajovalojen,- sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori ( ei vivustot tai pesulaitteet) . Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot ( ei ledit/ polttimot/diodit/ näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori,- höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno ( ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfionnit, täytöt).
 


Lisätietoa TsushoTURVAsta saat automyyjiltämme.

TsushoTURVA yhteistyössä Fragus Warranty Finland Oy:n kanssa.