Vaihtoautollesi turvaa tuo TsushoTURVA - voit valita kahdesta eri sopimusajasta itsellesi sopivimman vaihtoehdon.


Hinnasto:
TsushoTURVA 12 kuukautta 590 €
TsushoTURVA 24 kuukautta 890 €

Tsusho TURVA autollesi on voimassa, kun ajoneuvo on alle 10 vuotta ja alle 200 000 km ajettu, siitä eteenpäin kaventuneella tuotesisällöllä kunnes ajoneuvo 20- vuotias tai 250 000 km ajettu.

TsushoTURVA tuotteen sisältö:

1. Seuraavat moottorin ja moottorielektroniikan osat:
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu-ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori (ei tiivisteet) .

2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).

3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat:
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, ABS-hydrauliaggregaatti, ABS-anturi ja ABS-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei ABS-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru) .

4.Seuraavat voimansiirron osat:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu-ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä (ei kuluma, tiivisteet, putket).

5. Seuraavat ahtimien osat:
Turboahdin. kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket).

6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat:
Polttoaineen siirtopumppu, siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat :
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto (poissulkien katalysaattori ja hiukkassuodatin).

8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat:
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut) .

9. Seuraavat turvalaitteiden osat:
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimen lukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat:
Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot, -ja vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka- ja poljintunnistimet. Vilkkujen,- ajovalojen,- sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori ( ei vivustot tai pesulaitteet) . Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot ( ei ledit/ polttimot/diodit/ näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori,- höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfionnit, täytöt).

Lisätietoa TsushoTURVAsta saat automyyjiltämme.

TsushoTURVA yhteistyössä Fragus Warranty Finland Oy:n kanssa.