Toyota Tsusho Nordic Oy:n some- ja muiden arvontojen säännöt
 

Arvonnan järjestäjä

Toyota Tsusho Nordic Oy, Vanha Kaarelantie 31 01610 Vantaa
Toimipisteemme: Lexus Espoo, Lexus Kaivoksela, Toyota Kaivoksela, TsushoAUTO Suomenoja
 

Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.
 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä / kommentoimalla arvontajulkaisua tai täyttämällä arvontalipuke.
 

Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan Facebookissa / Instagramissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta tai lipukkeen täyttäneiden kesken. Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Arvontakriteeri ilmoitetaan tällöin julkaisussa. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 työpäivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä ko. välineessä. Voittajan nimi voidaan julkistaa myös somekanavissamme. Voittajista ei jaeta tietoa muualle, eikä tietoja säilytetä muualla kuin ko. someviestinnässä.  Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla toimipisteessämme, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.
 

Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti myymälästämme, tai se voidaan tapauskohtaisesti postittaa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.
 

Arvonnan järjestäjän vastuu

Toyota Tsusho Nordic Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.
 

Sääntöjen muuttaminen

Toyota Tsusho Nordic Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.
 

Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa Toyota Tsusho Nordic Oy:n medioissa ja sosiaalisessa mediassa.
 

Tietojenkäsittelyperiaatteet

Toyota Tsusho Nordic Oy:n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua täällä.