Korikorjaamo

Korikorjaamopalvelut TsushoAUTO Suomenojalla 

Koulutettu henkilökunta huolehtii autosi kuntoon nopeasti ja ammattimaisesti. Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas-järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Korikorjaamo avoinna ma-pe klo 7.30–18.00. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot, sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen. Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. Toyota-turvalaitteiden tarkastukset voi tehdä vain valtuutettu Toyota-korikorjaamo. Käytössämme on asian mukaiset korjausmenetelmät, Hyvät työvälineet ja tilat takaavat hankalammankin korjauksen laadun. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Toimintamalli korikorjauksissa, miten toimimme

1. Vahinkojen arviointi

Kaikki alkaa vauriotarkastuksesta. Teemme ensi autollenne vauriotarkastuksen, missä arvioimme vaurion laajuuden ja - korjauskustannuksen. Voit varata ajan tarkastukseen verkkosivultamme tai soittamalla.
Tarkastuksessa;
- Tarkastamme vauriot ja varaamme korjausajan
- Varamme tarvittavat varaosat, mikä nopeuttaa korjausprosessia.
- Teemme kustannusarvion 
- Hoidamme tiedot vakuutusyhtiöön ja avustamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa, mikäli sitä ei ole vielä tehty
-Varaamme tarvittaessa sijaisauton korjauksen ajaksi

2. Korjaus

Korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaan hyvää korjaustapaa noudattaen. Korjausratkaisut teemme auton turvallisuus ja takuun säilyminen huomioiden.

3. Auton valmistuminen

Pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä korjausprosessin aikana. Auton valmistumisesta ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla. Kysy tarvittaessa auton tuontipalvelua korikorjaamon asiakaspalvelijoiltamme.

Varaa aika Toyota vauriotarkastukseen

Katso tästä video korikorjaamostamme: