KORIKORJAUS

Jokaiselle autoilijalle voi tulla eteen tilanne, että autoon tulee kolhu ja se vaatii kunnostusta tai pientä peltiremonttia. Olitpa maksajana sinä tai vakuutusyhtiö, kunnostuksen tai korikorjauksen laadusta ei kannata tinkiä. Nykyaikaisten autojen turvarakenteet ja takuuehdot edellyttävät, että kunnostus ja korityöt tehdään ammattitaidolla ja oikeilla välineillä. Korikorjaamomme korjaa autosi merkistä riippumatta ammattitaidolla valmistajan ohjeiden mukaisesti ja hyvää korjaustapaa noudattaen. Korjauksissa käytämme alkuperäisiä varaosia tai alkuperäistä vastaavia varaosia.

PDR Korjausmenetelmä (maalipintaa rikkomaton oikaisu)

Mikäli kyseessä on pieni painauma, voidaan se oikaista maalipintaa rikkomatta PDR-korjausmenetelmällä. Kysy PDR-korjausta korikorjaamon asiakaspalvelustamme tai varaa aika vauriotarkastukseen, niin asiakaspalvelijamme arvioi PDR-korjausmenetelmän soveltuvuuden autosi vaurioon.Varaa aika Toyota vauriotarkastukseen

AUTON MAALAUS

Meiltä koko paketti korikorjauksesta auton maalaukseen. Kolarikorjauksen jälkeiset autojen maalaustyöt suoritetaan omassa maalaamossamme Toyota Kaivokselassa. Toyota Kaivokselan maalamossa kokeneet ja koulutetut automaalarimme varmistavat laadun vaativimpienkin maalaustekniikoiden osalta. Maalaamomme on mukana Autoalan Keskusliiton korikorjaamoluokituslaadunhallinta järjestelmässä, jossa olemme saavuttaneet ylimmän kolmen tähden korikorjaamolaatuluokituksen.

Nykyautoissa käytetään useimmin näyttäviä metalli- ja helmiäisvärejä. Uusien erikoismaalien hallinta vaatii ammattilaisen osaamista. Lisäksi tehdasrobotin maalaman ohuen väripinnan toistamiseen ja oikean värisävyn löytämiseen tarvitaan harjaantunut silmä. Siinä Toyota-automaalarin koulutuksen sekä vankan kokemuksen tuoma ammattitaito maalareillamme yhdistettynä huippulaitteistoon ovat ratkaiseva apu. 

Ammattilaishuoltoneuvojamme laskevat kustannusarvion maalaukselle. Useimmiten vakuutusyhtiö on maalauksen maksajana, jolloin kustannusarvio toimitetaan sinne. Ajoneuvomaalauksen hinta lasketaan pinta-alalaskurilla. Voit kysyä meiltä myös tarjousta jos olet itse maksamassa maalauksen! 

Pienet kiveniskemät ja naarmut voit korjata itse kätevillä korjausmaaleilla. Verkkokaupastamme löytyy mm. Toyotan ja Lexus -mallien korjausmaalit. Voit kysyä sopivaa tästä. 
 
TsushoAUTO Suomenojalla meillä on AKLn yhden tähden korikorjaamolaatuluokitus. 

Varaa aika vauriotarkastukseen muut merkit