KIVENISKEMÄ TUULILASISSA

Nykymenetelmillä tuulilasin vaihto ei aina ole tarpeellista kiveniskemissä. Mikäli tuulilasin särö on pieni voidaan lasi korjata. Nyrkkisääntö on, jos särö on alle 2 € kokoinen on se yleensä korjattavissa. Tärkeää on korjauttaa tuulilasin särö heti sen ilmaantuessa. Voit suojata lian pääsemisen säröön laittamalla teipin palasen särön päälle. Tämä edesauttaa korjauksen onnistumista.

Mikäli sinulla on autossasi tuulilasivakuutus ei omavastuuta korjauksesta veloiteta ja korjaus on sinulle maksuton. Me hoidamme yhteydet vakuutusyhtiöön, joten sinun huoleksi jää vain ajan varaaminen meiltä. Tuulilasin kiveniskemän korjaus maksaa 69 €, mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta. 

Voit varata ajan tuulilasin kiveniskemän korjaukseen, joko soittamalla tai verkossa alta. Toyotat varataan Toyota-huoltovaraussivun kautta kautta kohdasta "muut huolto- ja korjauspalvelut". 

Varaa aika muut merkit tästä

Varaa aika Toyota huoltovarauksen kautta

MILLOIN TUULILASI PITÄÄ VAIHTAA

Mikäli tuulilasissa särö tai halkeama on päässyt laajenemaan niin, ettei se ole korjattavissa on tuulilasi vaihdettava. 

Huonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski. Keväällä aurinko paistaa matalalta ja aiheuttaa tuulilasiin häkäisyä. Naarmuinen ja huonokuntoinen tuulilasi pahentaa tilannetta entisestään.

Tuulilasi on jo pitkää ollut myös osa kantavaa korirakennetta ja autoilijoille erittäin tärkeä osa sekä aktiivista että passiivista turvallisuutta.

Meillä hoituu tuulilasien vaihdot laadukkaasti kaikkiin automerkkeihin. Käytämme Toyotan alkuperäisiä ja maailman johtavien alkuperäisosa valmistajien tuulilaseja kuten Saint Gobain Sekurit -tuulilaseja. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä tarkistamme ja kalibroimme auton mukavuus- ja turvalaitteet (kamerat ja tutkat).