Laaja valikoima hybridivaihtoautoja ja asiantuntemusta avuksesi

Sähkö-, hybridi- ja plug-in-autot kasvattavat suosiotaan, mutta sopivan menopelin valinta voi olla vaikeaa. Meiltä TsushoAUTOsta Suomenojalta ja Toyota Kaivokselasta saat apuja päätöksentekoosi. Tarjoamme asiantuntemusta valintaasi laadukkaalla ja laajalla valikoimalla sähkö-, hybridi- ja plug-in-vaihtoautoja. 

Löydät meiltä aina vähän ajetut ja kuntotarkastetut hybridivaihtoautot, jokaiseen tarpeeseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman ekologisen ratkaisun omaavia vaihtoautoja ja valikoimastamme löydät täyshybridejä, plug-in-hybridejä ja sähköautoja.


Tutustu laajaan valikoimaamme tästä.

Yhteystiedot:

TsushoAUTO Suomenoja vaihtoautomyynti p. 010 851 8430
Toyota Kaivoksela vaihtoautomyynti p. 010 851 8330
Toyota Kaivoksela uudet autot p. 010 851 8310
Lexus Kaivoksela automyynti p. 010 851 8200

Palvelemme myös chatissa. Aukioloaikojemme puitteissa ovat automyyjämme linjoilla. 


Kiinnostaako sähköautoilu?

Alla olevasta Podcastista pääset kuuntelemaan ehtaa käyttäjänäkökulmaa sähköautoiluun sekä lataamiseen. Haastateltavana kehityspäällikkö Kati Lepistö ja haastattelijana Inka Uuskoski:

TsushoAUTO on osa Toyota Tsusho Nordic Oy:tä, joka toimii Toyota- ja Lexus -autojen jälleenmyyjänä Vantaan Kaivokselassa. Löydät meiltä luonnollisesti myös pääkaupunkiseudun kattavimman Toyota- ja Lexus -vaihtoautovalikoiman. Pitkä kokemuksemme hybridiautojen parissa takaa asiantuntevan palvelukokemuksen ja erityisosaamisen hybridautojen kanssa niin automyynnin kuin huollonkin puolella. TsushoAUTOssa Suomenojalla huollamme ja korjaamme myös muut merkit Bosch Car Servicen väreissä.