Ostamme autosi!

Apunasi asiantunteva ostopäällikkömme 

Auton myynti voi olla myös helppoa. Toyota Tsusho Nordicissa toimii vaihtoauto-osastolla ostopäällikkö Janne Färd. Hänen tehtäviinsä kuuluu autojen sisäänosto. Nimenomaan autojen ostoon keskittyvä ammattilainen takaa autoaan myyvälle helpon, asiantuntevan ja ripeän palvelun, ja varmistaa kummankin osapuolen tyytyväisyyden.

Tarjoamme myös auton hakupalvelua, jos jostain syystä et pääse asioimaan liikkeessämme. Etsimme hyväkuntoisia alle 8 vuotta vanhoja ja mielellään alle 100 000 km ajettuja autoja, mutta toki meille voi tarjota mitä vaan kalustoa. Kyllä välillä olemme ostaneet muitakin ajoneuvolajeja mm. moottoripyöriä, kertoo Janne.

Tarjoa autoasi tästä: https://www.tsushoauto.fi/vaihtoautot/ostamme-autosi.html 

Toyota Tsusho Nordicin toimipisteissä TsushoAUTO Suomenojalla Espoossa myymme laadukkaat vaihtoautot ja huollamme ja korjaamme kaikkia merkkejä, Toyota Kaivokselassa ja Lexus Kaivokselassa, Vantaalla myymme uudet Toyotat ja Lexukset sekä kaiken merkkiset vaihtoautot. Toyota- ja Lexus merkkihuoltomme  ja -korjaamomme löydät myös Kaivokselasta. Johtuen merkkiedustuksistamme, meillä on laaja valikoima Toyota - ja Lexus vaihtoautoja sekä erityisosaamista näistä merkeistä, erityisesti hybridituotteista.
 
Hybrid Selection -brändimme alla myymme eri merkkisiä täyshybridejä, plug-in-hybridejä, sähköautoja ja kaasuautoja. Uskomme vahvasti hybridiin, se on tällä hetkellä yksi kustannustehokkaimmista ja vaivattomimmista autolla liikkumisen muodoista. 


Ota kaikissa autoasioissa yhteys myyntimme; me autamme ja palvelemme!

TsushoAUTO Suomenojan ja Toyota Kaivokselan vaihtoautomyynti
p. 010 851 8430 tai email: vaihtoautot.suomenoja@ttnordic.fi 
p. 010 851 8330 tai email: vaihtoautot.kaivoksela@ttnordic.fi