Testikuva

Huolto-ja korjauspalvelumme

Toyota-huoltomme TsushoAUTO Suomenojalla pitää huolta sinusta ja autostasi.

Osaavien Toyota-mekaanikkojen asiantuntemista ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Korkea ammattitaito yhdistettynä merkkikohtaisiin erikoistyökaluihin ja alkuperäisiin Toyota-varaosiin mahdollistavat hyvän lopputuloksen haastavimmissakin tehtävissä. Hybridiakkuturvan voimassaolon varmistat huollattamalla autosi meillä. Olemme keskittäneet Toyota Espoon huoltotoiminnot TsushoAUTOOn ja löydät nyt myös tutut henkilöt Toyota Espoosta Suomenojalta.

Suorapalvelumekaanikkomme palvelevat sinua nopeasti
Varaa aikasi suorapalvelumekaanikollemme kun autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa. Suorapalvelumekaanikoiltamme saatte henkilökohtaista palvelua ja pienemmät huoltotoimenpiteet hoituvat odottaessasi. Varaa aikasti tästä.

Korikorjaamopalvelut TsushoAUTO Suomenojalla ja Toyota Kaivokselassa
Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas -järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Varaa vauriotarkastusaika tästä. Korikorjaamo avoinna ma-pe klo 7.30 – 18.00. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot, sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen. Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. Toyota-turvalaitteiden tarkastukset voi tehdä vain valtuutettu Toyota-korikorjaamo.

Toyota Aktiivi Huolto – yli 6-vuotiaiden Toyota-autojen edullinen merkkihuolto
Auton asiallinen huolto ja kunnossapito kannattaa aina, sillä näin auton ominaisuudet säilyvät alkuperäisellä tasolla ja jälleenmyyntiarvo korkeana. Toyotan Aktiivi Huolto on erittäin kilpailukykyisellä hinnalla yli 6 vuotta vanhoille autoille tehtävä Toyota-merkkihuolto. Siinä Toyotasi huolletaan valmistajan tarkoittamalla tavalla ja aidoilla Toyota-tehdasosilla.

Toyota Aktiivi Kunnostus puolestaan on aidoilla Toyota-osilla tehty, juuri sinun autollesi hinnoiteltu, perusteellinen kunnostustoimenpide.

Sijaisauto huollon ajaksi TsushoAUTO Rentistä;
Jos autosi jää huoltoon, liikkuminen ja asioiden normaali hoito vaikeutuu. Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista tai huoltosopimuksestasi riippuen jopa maksutonta Toyota Rent -vuokra-autopalvelua, ja samalla pysyt liikkeellä. Saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi. Tutustu Toyota Rent sivuihin >
 

Varaa huolto verkossa TsushoAUTO Suomenojaan tai Toyota Kaivokselaan
Merkkikorjaamossa säännöllisesti huollettu auto varmistaa Sinulle ajamisen nautinnon ja pidentää autosi ikää. Huollon yhteydessä suoritamme myös mahdolliset kampanjatarkistukset.

Varaa huoltosi tästä >