TOYOTA TSUSHO NORDIC OY

Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN) on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) täysin omistama tytäryritys. Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys. TTC:n liikevaihto tilikaudella 04/2015 - 03/2016 oli noin 68,8 miljardia euroa ja henkilökunnan määrä noin 58 800. TTC:n kaksi suurinta omistajaa ovat Toyota Motor Corporation, 21,7 % ja Toyota Industries Corporation, 11,2 %. TTC:n autotoiminnoilla on liikkeitä 85 maassa, joissa työskentelee noin 29 500 ammattilaista. TTC on voimakkaasti mukana Toyotan vähittäiskaupassa Euroopassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. Toyota Tsusho Nordic Oy on Toyota-jälleenmyyjäliike. Toimipisteemme ovat Toyota Kaivoksela sekä Lexus-myymälä Kaivokselassa. TsushoAUTO on vaihtoauto- ja huoltoliike, joka avattiin maaliskuussa 2016 Espoon Suomenojalle. TsushoAUTOssa huollamme muun merkkiset autot myös. 

TTC on maailmanlaajuinen kauppahuone, jonka liiketoiminta-alueet ovat:
 -Autoryhmä
 -Energia- ja kemikaaliryhmä
 -Metalliryhmä
 -Kone- ja elektroniikkaryhmä
 -Tuotanto- ja elintarvikeryhmä
 -Palvelu-, materiaali- ja kuluttajaryhmä
 
Haluatko yhteistyökumppaniksemme?

Roolimme Toyota Groupissa on etsiä maailmanlaajuisesti uusia liikeideoita ja yhteistyökumppaneita. Toyota Tsusho Nordic Oy etsii Suomesta yhteistyökumppaneita eri aloilta. Yhteydenotot toimitusjohtaja Mikko Huopalainen puh. 010 851 8101 tai mikko.huopalainen(at)ttnordic.fi. Halutessasi voit katsoa lisää omistajastamme alla olevista linkeistä:

Toyota Tsusho Corporation
Toyota Tsusho Europe

Laskutusosoite: 
y-tunnus: 2224950-1

Toyota Tsusho Nordic Oy
Viite: Toimipaikka, tilaaja, osasto tms.
Vanha Kaarelantie 31, 01610 Vantaa


Verkkolaskutustunnus / OVT-tunnus:
003722249501
Välittäjä: Basware Oyj, tunnus: BAWCFI22

Riita-asiat:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Luottokelpoisuus ja luotettavuuus:

Toyota Tsusho Nordic Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Olemme mukana AKL:n korikorjaamoluokitus -laadunhallintajärjestelmässä, jossa olemme saavuttaneet ylimmän korikorjaamolaatuluokituksen (3 *+ merkki). Lue tästä lisää.