PALVELEMME SINUA LIIKKEESSÄMME JA VERKOSSA

PALVELEMME SINUA LIIKKEESSÄ JA VERKOSSA - seuraamme tarkasti Covid-19 tilannetta 

Liikkeemme palvelevat sinua normaalisti koronaviruspandemiasta huolimatta. Teemme kaikkemme, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa: henkilöstömme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti, pitämään etäisyyttä, käyttämään hanskoja ja olemme lisäksi tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin myymälätiloissa kuin autokaluston osalta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme ja meiltä löytyy niitä myymälästä asiakkaillemme. 

Lisäksi haluamme muistuttaa sinua saatavilla olevista kattavista sähköisistä palveluistamme:

Chat-asiakaspalvelu
Chat-asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-22 ja viikonloppusin klo 9-18.

Tilaa vaihtoauto netistä 24/7 ja halutessasi kiinteällä kk-erällä esim. 6 kk sopimus
Toimitamme auton niin halutessasi koeajoon kotiisi ja voimme hoitaa kaiken asioinnin ulkona / etäällä.

Beelyn kautta saat auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Voit ajaa sillä niin paljon kuin haluat. Sen jälkeen voit palauttaa auton meille ilman kuluja tai lunastaa itsellesi, jos niin haluat. Kun tuntuu, että haluat vaihtaa toiseen, päivität vain sopimuksen uuteen autoon ja palautat vanhan.

Tutustu Beely-vaihtoautovalikoimaamme täällä >>

Huolto- ja rengaspalvelut
Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen avulla Toyota-huoltoon ja tästä muille merkeille. Toyota-huoltovarauksessa voit määritellä itse sinulle parhaiten sopivan ajankohdan, ja näet huollon hinnan saman tien. Voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat sekä varata ajan renkaanvaihtoon. TsushoAUTO on myöskin palveleva rengasliikkeesi.

Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja taata turvallisen palvelukokemuksen. 
Varaa aikasi haluamallesi huoltopalvelulle kätevästi täältä>>
Tutustu laajaan rengas- ja vannevalikoimaamme täältä>>

Toyota Rent
Toimipisteidemme yhteydessä toimivan Toyota-Rentin valikoimasta löydät Toyotan suositut henkilö - ja tavara-automallit korkealuokkaisesti varusteltuina kaikkiin tarpeisiin - oman autosi huollon ajaksi, muuttoon tai vaikka edustuskäyttöön.
Vuokrasopimuksen voit tehdä joustavasti vaikka päiväksi tai vuodeksi.
Tutustu mallistoon ja varaa tästä>>

Myymälätilojemme, autojemme ja asiakkaille luovutettavien autojen puhtaus on aina ollut meille tärkeä arvo. Covid-19 pandemian johdosta kiinnitämme erityistä huomiota tiloihimme sekä autokalustoomme. Puhdistamme kaikki huollossa/korjaamolla, koeajolla, vuokrakäytössä tai lainassa olleet autot erillisohjeen mukaisesti ajoneuvon palautuessa ja ennen luovutusta asiakkaille. Näillä toimilla varmistamme turvallisen asioinnin meillä. Noudatamme työterveyslaitoksen siivousohjeita. Seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotusta ja toimimme virallisten suositusten sekä ohjeiden mukaan.
_ _ _ 

Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 - https://shop.ttnordic.fi/
Verkkokaupastamme löydät alkuperäiset Toyota- ja Lexus-varaosat-ja varusteet. Laajan varaosa-ja varustevalikoiman lisäksi löydät verkkokaupastamme laadukkaan valikoiman oheistuotteita.