TsushoAUTO tarjoaa kattavan ja nopea tuulilasipalvelun kaikenmerkkisille autoille.

TsushoAUTO tarjoaa kattavan ja nopean tuulilasipalvelun kaiken merkkisille autoille
Käänny puoleemme, jos lasiin on tullut kiveniskemä, lasi on rikottu tai lasit kaipaavat vaihtoa tai muuta huoltoa. Kuulumme Securit partner laatuohjelmaan, joka on luotu Saint Gobainin aloitteesta. Sain Gobain on maailman johtava tuulilasin valmistaja jo yli 80 vuotta. Kun tiedät, että Euroopassa joka toinen auto on varustettu Saint Gobain Securit laseilla, tiedät saavasi rahallesi parasta vastinetta. Saint Gobain Academy kouluttaa asentajamme säännöllisesti, jolloin voit olla varma, että asentajillamme on tuulilasien ja niihin liittyvien elektronisten lisälaitteiden viimeisin tekninen tieto, ja -tuki. Vuosittainen auditointi varmistaa laadun säilymisen.

Kannattaako autonlasi vaihtaa vai korjata?
Jos kiveniskemä tai vastaava vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen, se voidaan yleensä korjata. Vaurio saa tällöin kuitenkin olla korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta. Jos tuulilasi on vaurioitunut kuljettajan näkökentän kohdalta, korkeintaan noin 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskikohdasta, tuulilasi on vaihdettava.

Autonlasivaurioissa ripeys on valttia
Pieni kiveniskemä voi laajeta nopeasti suureksi halkeamaksi. Jos autosi lasiin on tullut kiveniskemä, kannattaa siis toimia nopeasti ja korjauttaa lasi välittömästi.

Halkeama voi olla vaaraksi liikenteessä
Kannattaa muistaa, että huonokuntoinen tuulilasi voi vaikeuttaa keskittymistä liikenteessä ja heikentää näkyvyyttä varsinkin huonolla kelillä ja pimeällä ajettaessa. Katsastuksessa huonokuntoinen tuulilasi voi johtaa huomaukseen.