Tuulilasin korjaukset ja vaihdot meiltä TsushoAUTO Suomenojalta

Tuulilasin korjaukset ja vaihdot helposti meiltä Tsusho AUTO Suomenojalta ja Toyota Kaivokselasta

Huonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski. Keväällä aurinko paistaa matalalta ja aiheuttaa tuulilasiin häikäisyä. Naarmuinen ja huonokuntoinen tuulilasi pahentaa tilannetta entisestään.

Käytämme Toyotan alkuperäisiä ja maailman johtavien alkuperäisosa valmistajien tuulilaseja kuten Saint Gobain Sekurit -tuulilaseja. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Meillä hoituu tuulilasien vaihdot laadukkaasti myös muihin automerkkeihin.

Touko- ja kesäkuun aikana TsushoAUTO Suomenojalla ja Toyota Kaivokselassa tehtyihin tai varattuihin tuulilasinvaihtoihin vakuutuksen omavastuuetu -50% (max. 100€).

Mikäli tuulilasissa oleva särö on pieni, voidaan lasi korjata. Tärkeää on tehdä se mahdollisimman nopeasti. Mikäli sinulla on autossasi tuulilasivakuutus ei omavastuuta korjauksesta veloiteta ja korjaus on sinulle maksuton. Me hoidamme yhteydet vakuutusyhtiöön, joten sinun huoleksi jää vain ajan varaaminen meiltä. Tuulilasin kiveniskemän korjaus maksaa 69 €, mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta. Tutustu tarkemmin tästä

Voit varata ajan tuulilasin kiveniskemän korjaukseen tai tuulilasinvaihtoon Suomenojalle tai Kaivokselaan Toyota-huoltovaraussivun kautta tästä . Omavastuuetu huomioidaan meillä (ei näy varausjärjestelmässä),voit mainita edusta varauksen vapaassa kommenttikentässä. 

Muille merkeille varaus tästä TsushoAUTO Suomenojalle.