Maalivahti Kevin Lankinen yhteistyössä

Chicago Blackhawksien maalivahti Kevin Lankinen kävi hakemassa kesäautoksi ES300h:n Lexus Kaivokselasta kesäkuun alussa ja samalla teimme pienen haastattelun hänen kanssaan. Käy koeajolla heinäkuussa meillä (TsushoAUTOssa, Toyota Kaivokselassa tai Lexus Kaivokselassa) lauantaina ja osallistu alla olevan paidan arvontaan!


Miten Kevin kommentoit mennyttä kautta, taisi mennä aika nappiin?

Joo todellakin, vaikka oli erikoinen kausi niin saatiin silti pelattua pelit hienosti loppuun. Kauteen lähdettäessä oma tavoitteeni oli ottaa ykkösmaalivahdin paikka ja onnistuin siinä, joten kokonaisuudessa olen tosi tyytyväinen. 

 

Olet Maailman Mestari vuosimallia 2019 – miltä tuntui seurata nämä kisat kotisohvalta?

 

Olisi tietenkin ollut kiva olla kisoissa mukana. Paljon tuttuja joukkueessa ja hyvin jätkät veti. Oli hieno nähdä, että kisat saatiin vietyä

turvallisesti loppuun saakka. Tottakai harmittaa kavereiden puolesta, että mestaruus jäi tulematta.

 

Mitä kesäsuunnitelmia?

 

Pitkän kauden jälkeen on mahtavaa olla taas suomessa. Aion nauttia levosta, läheisten ja perheen seurasta sekä luonnollisesti panostaa täysillä seuraavaan kauteen. Treeniä ja mökkeilyä sopivassa suhteessa. 

 

Anna lukuvinkki kesälle?

 

Viimeaikaisin lempikirjani on Suon villi laulu, ihan sikahyvä kirja!

 

Miten kommentoit autoa, jolla lähdet kesärientoihin, Lexus ES300h:ta?

 

Todella tyylikäs auto ja sopivan sporttinen. Nautinnollinen ajaa ja mukavasti tilaa, jotta mahtuu myös pelikamat takakonttiin.

 

Kerrotko ensi kauden tavoitteista hieman?

 

Haluan ottaa seuraavaan askeleen ja olla koko NHLn kärkimaalivahteja. Sen lisäksi paikka suomen olympiajoukkueessa on iso tavoitteeni.

 

Kommenttisi yhteistyöstä Toyota Tsusho Nordicin kanssa?

 

Olemme tehnyt hyvää yhteistyötä useamman vuoden ajan ja todella mielelläni jatkan tätä. Koen Lexus Kaivokselan minulle täydellisesti sopivaksi yhteistyökumppaniksi.  Tämän vuoden sopimukseen kuuluu kuvassa olevan Chicago Blackhawks -pelipaitani luovutus – nimmarilla tietenkin - saatte sitten arpoa tämän jollekin onnekkaalle. Chicago Blackhawksin peliasu on valittu monena vuonna jenkkien tyylikkäimmäksi urheiluasusteeksi.
 

Toyota Tsusho Nordicin kommentit yhteistyöstä: 

On ollut etuoikeutettua tehdä yhteistyötä näin esimerkillisen huippu-urheilijan kanssa. Kumppanuus on ollut aitoa alusta alkaen. Sovimme Kevinin kanssa yhdessä miten toimimme, jotta löydämme molemmille sopivan ratkaisun. Urheilija on luonnollisesti keskiössä ja niin sen pitää ollakin.

On ollut upeaa seurata Kevinin uraa kohti NHL-unelmaa, mutta meille on yhtä tärkeätä tukea kumppania myös vaikeinakin hetkinä, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Me Lexuksella puhumme Omotenashi:sta. Kyseessä on muinainen japanilainen periaate, jonka mukaan toisten tarpeet on yritettävä ennakoida. Omotenashi-periaate näkyy pyrkimyksessämme ennakoida asiakkaidemme tarpeita tai toiveita ja täyttää ne jo etukäteen. Lexus on kuuluisa laadukkaasta jälleenmyjäverkostostaan ja palvelutasostaan, joka kattaa koko asiakaskokemuksen. Kevinin tavoite on olla maailman kovimman kiekkoliigan NHL:n ykkösmaalivahti, ja me tuemme häntä tällä matkalla. Taustalla on huolenpitomme ja sitoutumisemme Omotenashiin.

Lexus Kaivoksela General Manager

Roni Maininki

Paidasta sen verran tiedoksi, että paita on nostettu Toyota Kaivokselan kattoon ja se arvotaan onnekkaalle koeajolla käyneelle elokuun alussa.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja sovitaan paidan luovutus.